Zimní směs Sněhulák mletá káva

Jemná káva s chutí muškátového ořechu, karamelu a sušených švestek. 

Káva vhodná:
  • Do kávovaru
  • Do moka konvičky
  • Turecká káva
  • Na filtr
  • Na french press
Velikost balení ?
Hrubost mletí ?
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
29.2.2024 29.2.2024 29.2.2024 29.2.2024 29.2.2024 29.2.2024 29.2.2024 29.2.2024 29.2.2024 29.2.2024 29.2.2024 29.2.2024 Zvolte variantu
400 Kč 400 Kč 400 Kč 400 Kč 400 Kč 400 Kč od 200 Kč - - - - - - –15 % –15 % –15 % –15 % –15 % –15 % až –15 % 200 Kč 200 Kč 200 Kč 200 Kč 200 Kč 200 Kč 340 Kč 340 Kč 340 Kč 340 Kč 340 Kč 340 Kč od 200 Kč
Zimní směs Sněhulák mletá káva
snehulak R c
arabica směs
- - - - - - –15 % –15 % –15 % –15 % –15 % –15 % až –15 %
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Nad 900 Kč platíme dopravu my!
Pražíme každý den
Pražíme každý den
Na čerstvosti kávy si zakládáme.
100% hodnocení na Heurece
100% hodnocení na Heurece

Zákazníci naši kávu milují. Přesvědčte se.

Expresní doručení
Expresní doručení
Objednejte do 14:00 a zítra je káva doma.

Názor pražiče Honzy

,,Nebýt téhle kávy tak bych snad celou zimu prospal. Ať už si ji připravíte na espresso, na lungo anebo jako cappuccino, bude chutnat vždycky skvěle.”

O Zimní kávě Sněhulák

Káva z farem v Mexiku, Kolumbii a Brazílii. Káva má chuťově jemný projev a ucítíte v ní podtóny muškátového ořechu, karamelu a sušených švestek. 

Zrna pražíme na střední profil. Kávu si tak můžete vychutnat na všechny způsoby. Bude chutnat skvěle jak připravená v kávovaru, tak v moka konvičce či na filtru.

Káva z Mexika, z kolumbijských And a z Brazílie

Kávu jsme vytvářeli s cílem dosáhnout jemné chuti s minimální aciditou, ale přesto s plným tělem a lahodnou chutí. Zrnka z brazilské farmy kávu kávě dávají jemný chuťový projev, zrnka z Mexika pak zajímavé kořeněné podtóny. Kolumbijská káva v této směsi pak kávu podtrhává svou výraznou chutí, čímž celou směs krásně doplňuje. 

Kávová zrna pocházejí z nadmořských výšek od 1 150 do 1 950 m. n. m. Zrnka z níže položených oblastí pocházejí z Mexika a z Brazílie. Zrna z výše položených oblastí pochází z farem v kolumbijských Andách. 

81,5 až 84 bodů dle SCAA

Všechny kávy v této směsi se pyšní vysokým cuppingovým skóre. Kávová zrna sbírají místní vždy ručně. Najdete tu vyhlášené odrůdy kávovníku arabica: Typica, Bourbon, Caturra, Yellow Catucai, Yellow Bourbon a Red Bourbon. Mexická káva a Kolumbijská káva prošly zpracováním mokrou metodou, káva z Brazílie potom metodou honey.

Co je hodnocení SCA?

Velmi bohatá a přitom vyvážená chuť

U všech našich směsí z Café Montaña pražíme každý druh kávy zvlášť. Zrnka smícháme až po dokonalém upražení a vychladnutí. Jedině tak rozvineme maximum z potenciálu čerstvé zrnkové kávy. Oceníte její vyváženou a zároveň bohatou chuť.

Ke každému zrnku kávy přistupujeme s respektem, který si zaslouží

Různé druhy kávových zrn vyžadují odlišný přístup s ohledem na zeměpisný původ, nadmořskou výšku, odrůdu kávovníku i půdní podloží farem. Dokonale známe každé zrnko z naší nabídky a při pražení mu dopřáváme tu nejlepší možnou péči.

Kávu pražíme a balíme každý den, aby se k vám dostala vždy čerstvá

Po upražení kávu balíme do speciálních trojvrstvých obalů, které zajišťují zachování plné kvality. Balení má navíc jednosměrný ventil. Zajišťuje, že čerstvě pražená káva může dýchat, ale vzduch se nedostane dovnitř. Káva tak neztrácí svou kvalitu a oxid uhličitý, který při pražení vzniká, přirozeně odchází skrze ventil ven. Po otevření zabraňte přístupu vzduchu. Kávu skladujte v suchu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zimní káva
Profil pražení: Hodnota 2
Kyselost: Hodnota 1
Obsah kofeinu: Hodnota 3
Země původu: Mexiko, Brazílie, Kolumbie,
Cupping skóre: 81,5 až 84 bodů
Metoda zpracování: Mokrá metoda a metoda Honey
Nadmořská výška: 1.150 až 1.950 m.n.m.
Odrůdy kávovníku arabica: Typica, Bourbon, Caturra, Castillo, Yellow Catucai, Yellow Bourbon a Red Bourbon

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: