+ Na danou cenovou kategorii není nejhorší
+ Není spálená, což je velká deviza a opravdu plus, to spousty pražíren fakt neumí, myslím že je upražená dobře ta z toho bílého pytlíku, dělám jí na Presso
+ no jasně, koukám raději ještě na cenu, myslím že za ty peníze je to fakt super káva
+ nezdá se to, ale skvělé tipy do emailu ohledně přípravy
+ Porovnávám s Coffeesource nebo z Amáres Poděbrad které jsem pil v období předtím, spíš se k nim vrátím, ale já už jsem trochu zmlsanej a chce to občas změnu. Tj. není to mínus v tomto případě spíš osobní preference. A to jsem ještě nenačal ten druhý, černý pytlík. Řekl bych (jsem amatér), že surovina je tady nepatrně horší než ty dvě uvedené značky což ale odpovídá ceně. Rozhodně jsem si pochutnal protože to pražení (nespálený) je fakt na výbornou. Spálený kávy se bojim nejvíc protože to je nejběžnější problém který má hodně pražíren a ani o tom buďto neví nebo to zamlčuje protože to spotřebitelé většinou spálený a hořký chtějí.
- psát hodnocení něčeho jako káva je strašně ošemetné když se neuvede kontext 100 lidí 100 zkušeností 100 očekávání 100 cen