Káva bez kyselosti
Milujete na kávě její široké spektrum chutí, ale bez kyselosti se klidně obejdete? Právě pro vás pražíme kávu s nulovou kyselostí, kterou si vychutnáte z kávovaru, moka konvičky i třeba z french pressu.
Nejprodávanější
Stránka 1 z 1 -
5 položek celkem
Kyselost v kávě ovlivňuje spousta faktorů. Ať už je to odrůda kávovníku, způsob pěstování nebo metoda zpracování zelených zrn. Dále se v chuti projeví i profil pražení nebo její příprava. Kyselejší bývají kávy z vyšších nadmořských výšek, stejně jako kávy pražené na světlejší profil. Pokud si chcete vychutnat kávu plné chuti s nulovou kyselostí, určitě ochutnejte naši espresso směs Fuerte s vyváženým poměrem lahodné arabiky a robusty a tmavším profilem pražení.