Ovocná káva
Svěží ovocné kávy oceníte pro jejich intenzivní chuť a aroma s výraznými ovocnými a květinovými tóny. Skvěle chutnají při přípravě na filtru, z french pressu i třeba z moka konvičky. Co vše za jejich chutí stojí?
Nejprodávanější
Kyselost v kávě ovlivňuje spousta faktorů. Ať už je to odrůda kávovníku, způsob pěstování nebo metoda zpracování zelených zrn. Kyselejší kávy rostou ve vyšších nadmořských výškách a nejčastěji prochází mokrou metodou zpracování, která ovocné tóny ještě vyzdvihne. Na výsledné chuti se ale projeví i profil pražení, čím světlejší pražení, tím výraznější ovocná chuť.
Naši nejovocnější kávu Buendía pražíme na světlý profil, díky kterému si vychutnáte širokou paletu chutí od bohatého ovocného těla až po podtóny citrusových plodů a sladké čokolády.