Jemná bio káva na delikátní espresso: S 80 % prvotřídní arabiky a 20 % výběrové robusty
Rádi začínáte den tak akorát silným, lahodným espressem? Nebo vám pomáhá zahnat odpolední únavu? Dopřejte si ho z prvotřídní, čerstvě pražené kávy v bio kvalitě. Volbou ekologicky pěstované kávy podpoříte zelenou planetu.
Výběrová zrnka bio arabiky pocházejí z Kolumbie, Hondurasu a Peru. Zrnka z Hondurasu dodávají kávě jemnost a chuť nugátu. Kolumbijská kávová zrnka zase bohaté tělo a plný chuťový projev s výrazným nádechem čokolády. A prémiová bio zrnka z Peru celou kávu dokonale slaďují.
Ve směsi najdete hned 20 % výběrové robusty, původem z Tanzánie. Třebaže se jedná o robustu, tahle kávová zrna vynikají jemnou chutí. Výsledné kávě dodávají lahodnou krémovost a mírnou sladkost